Alt det vigtige – og lidt til – om
TV

Vores 3 grundpakker

Vi tilbyder tre TV-pakker: Grund pakken, Mellem pakken og Fuld pakken, der kan modtages via DVB-C antennesignal og web-tv.
Ved at opdele programudvalget i tre er vi i stand til at tilbyde nogle meget konkurrencedygtige produkter sammenlignet med vores konkurrenter, og udvalget er samtidig bestemt egenhændigt af foreningens egne medlemmer. Udover de tre TV-pakker er det muligt at tilvælge yderligere TV-kanaler blandt vores Tilvalgskanaler og man kan også tegne et abonnement på  TV2 PLAY Favorit + Sport til en meget favorabel pris.

Viaplay Film & Serier – inkluderet i alle TV-pakker

Viaplay Film & Serier er inkluderet i alle vores Tv-pakker. Her får du adgang til et kæmpe katalog med en lang række film, serier og populære programmer fra både ind- og udland.
Viaplay Film & Serier er tilgængelig på både smart TV, smartphones, tablets og computer. På den måde har du adgang til ubegrænset streaming – både i Danmark og resten af EU.

Viaplay Total

Vejen-Net tilbyder også Viaplay Total, som byder på masser af sport og alle de populære film og serier – også for børn. Har du en TV-pakke hos Vejen-Net kan du på fordelagtige vilkår opgradere din Viaplay Film og Serier til Viaplay Total. Læs mere om Viaplay Total eller bestil opgradering på Min Side.

TV2 Play Favorit + Sport

Du kan som medlem af Vejen-Net bestille streaming kanalerne TV2 PLAY Favorit + Sport via Min Side.
Med TV2 PLAY Favorit + Sport kan du se samtlige af dine yndlingsserier, programmer og snigpremierer fra alle TV2s kanaler – enten live eller når det passer dig. Vælg mellem mere end 10.000 programmer fra alle TV2s kanaler.

Dette gælder for:
– ‘Grund pakken + TV2 Tilvalgspakken’ eller
– ‘Mellem pakken + TV2 Sport og TV2 Sport X’ eller
– ‘Fuld pakken’

PlayMaker (WEB-TV)

Ønsker du at få fuld udbytte af dit TV abonnement hos Vejen-Net, kan vi anbefale at downloade PlayMaker appen. Med PlayMaker er det muligt at tage dine TV-kanaler med dig overalt. Du kan se dem på din computer, din tablet eller på din smartphone. Uanset om du er i Danmark eller resten af EU. Du finder yderligere information om PlayMaker under Streaming.

Prisoversigt 2023 – (Viaplay Film & Serier er inkluderet i alle TV-pakker)

Fuld pakke

Programafgifter
Kontingent
Moms
Copydan
I alt pr. år

5.134,08 kr.
540,00 kr.
1.418,52 kr.
877,32 kr.
7.969,92 kr.

Mellem pakke

Programafgifter
Kontingent
Moms
Copydan
I alt pr. år

3.161,88 kr.
540,00 kr.
925,47 kr.
823,20 kr.
5.450,55 kr.

Grund pakke

Programafgifter
Kontingent
Moms
Copydan
I alt pr. år

1.0515,92 kr.
540,00 kr.
388,98 kr.
732,96 kr.
2.677,86 kr.

Øvrige udgifter

Tilslutningsafgift op til 4 tilslutninger
Rykkergebyr for manglende betaling
Gebyr for genåbning
Gebyr for månedlig opkrævning
Gebyr for papir faktura
Gebyr for PBS betaling

3.000,00 kr.
100,00 kr.
1.000,00 kr.
10,- kr./md.
25,- kr./md.
Gratis

Dit TV-abonnement opkræves kvartalsvis i januar, april, juli samt oktober måned. Ved ejendomshandler indgår dit TV-abonnement i den almindelige refusionsopgørelse. Ved lejeboliger kan dit TV-abonnement opkræves ved lejer eller ejer efter aftale. Ved manglende betaling er det ejeren, der hæfter for TV-abonnementet.

Flimmer på TV-skærmen

Hvis du vil undgå flimmer på din TV-skærm, så tag et kig på denne guide.

Pakkeskift

Ved TV-pakkeskift skal en af foreningens teknikere foretage en montering eller afmontering af et filter i den stander, der er placeret i nærheden af din bolig.
Af- eller påmontering af filter koster kr. 350,- .
Ændring af programpakke kan ske pr. den 1. i hver måned.
Ændringen træder først i kraft efter filterafgift er indbetalt.
Ændringen kan foretages på Min Side eller ved henvendelse på kontoret i åbningstiden samt pr. e-mail.

Pakke skift ved indflytning af ny lejer/ejer er gebyrfrit inden for de første 30 dage fra overtagelse af lejlighed/ejendom. Hvis der ønskes pakkeskift efter de 30 dage, henvises til den normale pakkeskift gebyr på kr. 350,- .
Følgende ændringer udløser pakkeskift gebyr på kr. 350,- :
– Skift af TV-pakker
– Skift til internet uden TV-pakke

Tilbehør

Vores medlemmer har mulighed for at købe forskelligt tilbehør på kontoret, samt få råd og vejledning i brug af disse. Se oversigten over Tilbehør.

CONAX CA-Modul (CAM)

Modulet bruges til at læse og åbne digitalt og krypteret indhold. Du skal således bruge en kortlæser enhed (modul) i f.eks. dit TV for at kunne åbne for indholdet. Du kan købe CONAX CA-Modulet hos Vejen-Net. Find prisen HER.

DVB-C modtager

Denne boks gør det muligt for dig at modtage digitale TV signaler fra Vejen-Net, når dit TV ikke har en digital modtager. Således kan du se vores TV kanaler.

MPEG4

MPEG = Motion Picture Expert Group. MPEG4 er meget kort fortalt en måde hvorpå man kan komprimere digital lyd og billeder på, så det kan distribueres videre.

Scroll to Top