Vejen-Net ønsker god sommer 🌞

Vi håber, at I får en rigtig dejlig sommer.

Husk at uanset om sommerferien skal holdes her i Danmark eller udlandet (EU), så behøver du ikke at gå glip af sommerens store sportsbegivenheder.

Tag din TV-pakke med på farten med PlayMaker

Vejen-Net tilbyder din egen personlige streamingtjeneste PlayMaker, hvor du har adgang til dine TV-kanaler, når du er på farten i Danmark eller i et andet land i EU. Dette er en gratis service hos Vejen-Net, så du får mere ud af dit TV-abonnement.

Husk også at aktivere Viaplay Film&Serier! Så kan du se endnu mere indhold på regnvejrsdage. Aktiver også dette på mit.vejen-net.dk under Streaming og se Viaplay, helt GRATIS!

Support 365 dage om året … også i sommerferien 😎

Har du brug for hjælp til PlayMaker, aktivering af ViaPlay eller andet, kan du ringe til vores tekniske support på tlf. 76 960 970 ☎

Supporten sidder klar alle hverdage mellem kl. 9.00 – 21.00. I weekender og på helligdage er de klar til at hjælpe dig mellem kl. 11.00 – 21.00.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme ind i butikken på Vestergade 6A i Vejen og få hjælp 🤝😊. Her har vi åbent fra mandag til torsdag mellem 9.00-16.30.

Vi ønsker at have glade, tilfredse medlemmer. Skulle I opleve noget, som ikke lever op til jeres forventninger, så tøv endelig ikke med at kontakte os direkte på mail@vejen-net.dk eller på telefon: 76 960 970

Scroll to Top